Nu är vi i farten igen

Hej allesammans !

Nu har det gått många månader sedan jag senast skrev i den här bloggen . Jag har inte haft tid till det helt enkelt och därför har jag valt att lägga den åt sidan . Men jag kom att tänka på att jag hade denna blogg för några dagar sedan och kom på att jag faktiskt vill dela med mig av mitt liv till er. Jag har kommit en lång bit på vägen nu och jag är stolt över de framsteg jag gjort. Jag förvånas över att det fortfarande finns folk som tittar in här trots att jag inte skriver längre, men blir samtidigt glad . Det ger ju mig en anledning att fortsätta skriva också. Jag är ledsen att ni fått vara utan uppdatering under en så lång tid, speciellt när jag fick så positiv respons tidigare och att folk faktiskt tyckte om att följa mitt och min sons liv . Känns som att jag har svikit er på nåt sätt . Men jag ska bättra på det hela . Jag har bestämt mig nu för att fortsätta skriva . Jag kanske inte kommer uppdatera så jättemycket men jag kommer uppdatera varje vecka iallafall . Så gott det går . Det ska bli roligt att få berätta för er om hur allt har utvecklats de senaste månaderna och var vi står idag , jag och min prins :).

Om erat intresse svalnat har jag full förståelse .. Vem vill läsa en blogg som aldrig uppdateras 😉 Men jag ska försöka väcka det till liv hos er igen . Och bara så ni vet , så uppskattar jag än idag de fina ord och kommentarer jag fick av alla läsare . Det händer ibland att jag går in här bara för att läsa igenom dom . Det hjälper mig faktiskt på ett sätt . Så tack till er alla gånger tusen ..

Prinsen och jag , bild tagen nyligen

Annonser
Det här inlägget postades i Rasmus & Junior. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nu är vi i farten igen

  1. Oj men WOW vad lill prinsen har växt!! Herregud asså =) Han är ju nästan vuxen och redo för moppe eller A-traktor som dom stora grabbarna =) hihi Välkommen tillbaka till blogg världen! Har tittat in här med jämna mellanrum och jag sviker inte för jag är en trogen läsare! Hade ett inlägg på min blogg innan om dej och prinsen men det försvann :S Fattar inte hur men det gjorde det iallafall. Ska skriva ett nytt om er så snart jag kan för jag vill att fler ska kunna läsa!! Skickar länken till dej när jag har gjort inlägget. Sköt om dej och lill prinsen! =)

  2. Caroline skriver:

    Kul att höra från er igen! 🙂 jag har låtit bloggen ligga kvar i min bloglovin-lista ifall att du skulle få för dig att dra igång den igen!
    Ska bli kul att höra vad ni har haft för er! Varma kramar

  3. Har försökt att kolla in här så ofta som möjligt och har många gånger undrat vad som händer i erat liv nu för tiden.. Vad kul att du är tillbaka 😀 Vi trogna läsare finns kvar här!

  4. Jenne skriver:

    Vad har han gjort på armen? 😮

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s